Kdo smo?

Družba Inden d.o.o. je bila ustanovljena leta 2016 z namenom razvoja naprednih informacijskih rešitev na področju industrije in energetike. Ustanovitelja in lastnika družbe Dr. Andraž Žertek in Dr. Dušan Božič sta dolgoletna prijatelja še iz časov njunega doktorskega izobraževanja na Fakulteti za elektrotehniko Univerze v Ljubljani.

Danes družba zaposluje doktorje, magistre in inženirje elektrotehnike, informatike in logistike, kar nam omogoča interdisciplinarni pristop pri reševanju izzivov. Družba je specializirana za razvoj, implementacijo in vzdrževanje sodobnih informacijskih rešitev v industriji in energetiki, katerih namen je povečanje nadzora, sledljivosti, transparentnosti in digitalizacija papirnih procesov.

Vrednote

Zaposleni

Glavna vrednota vsakega podjetja bi morala biti njegovi zaposleni - strokovni, motivirani in ustvarjalni tim je srce in duša vsake organizacije. Spodbujamo radovednost, vedoželjnost in prisluhnemo svojim zaposlenim in njihovim idejam, ne glede na to, kako noro zvenijo na prvo žogo.

Stranke

Verjamemo, da poslovna uspešnost podjetja temelji na rešitvah, ki so zasnovane z mislijo, da na kompleksne probleme v industriji odgovarjajo preprosto, intuitivno in v ozir vzamejo končnega uporabnika. Odličnost storitve in brezkompromisno zadovoljstvo strank je naš osebni kriterij.

Inovativnost

Smo inovativni, ker smo z našimi rešitvami usmerjeni v prihodnost. Družbena izobrazbena struktura nam omogoča, da vsak posameznik vlaga visok delež lastnega znanja v razvoj rešitev, kar pomeni dodano vrednost tako za naše stranke kot tudi za zaposlene.

Odgovornost

Na vseh področjih dela je odgovornost tista, ki nas sili biti boljši. Odgovorno ravnanje do sebe in naših strank je naša največja vrednota.

Vizija

  • Inden nudi rešitve, ki naslavljajo aktualne izzive v proizvodnih podjetjih, predvsem pa imamo v mislih, da vedno nudimo celoten krog rešitev za naše stranke - od obladovanja proizvodnje, skladiščnega poslovanja do nadzora kakovosti. Naša vizija je, da še naprej razvijamo sodobne rešitve in postanemo priznano podjetje tako na mednarodnem trgu kot tudi doma.

    Dr. Dušan Božič, Direktor Inden d.o.o.

Vodstvo