InFrame Synapse Equipment Connector

InFrame Synapse Equipment Connector je orodje Industrije 4.0, ki omogoča zajem proizvodnih podatkov iz opreme v proizvodnji. Podpira večino danes razširjenih standardov in protokolov za komunikacijo med opremo in informacijskimi sistemi (MES) ter tako omogoča enostavno komunikacijo med njimi.

Naj vaša oprema spregovori!

Odlike

 • Okno v svet Industrije 4.0
 • Enostaven zajem podatkov opreme
 • Stroškovno ugodna rešitev

Funkcionalnosti

 • Integracija opreme

  +

  Integracija opreme je z orodjem InFrame Synapse Equipment Connector zelo poenostavljena. Orodje je zasnovano tako, da v samo štirih korakih povežete vašo opremo z InFrame Synapse Equipment Connecterjem, ta pa nato pošilja informacije (signale, ki jih orodje pretvori v informacije) naprej do informacijskih sistemov (kot je MES) v takšni obliki, da jih sodobni informacijski sistemi razumejo.


  S tem, ko konfigurirate InFrame Synapse Equipment Connector, v ozadju avtomatsko nastaja dokumentacija, do katere imate po končanem postopku tudi dostop. • Podpora krmilnikom

  +

  InFrame Synapse Equipment Connector podpira večino danes po evropi razširjenih krmilnikov. Če želite seznam podprtih krmilnikov, nas prosim kontaktirajte na info@inden.si.